Tervetuloa kahvila-konditoria Hopiaan!

Hopia on aito vanhan ajan kahvila Helsingin Töölössä. Meillä voit nauttia aina uunituoreesta pullasta, karjalanpiirakoista ja suolaisista piirakoista. Perinteisen suodatinkahvin lisäksi kahvilasta löytyy myös hyvä valikoima erikoiskahveja.

Makeat

Suolaiset

Korvapuusti kuin pala taivasta

Hopia on kuuluisa monista makeista leivonnaisista. Kuuluisin lienee korvapuusti, jota on verrattu suorana lainauksena ”palaksi taivasta”. Leivomme päivittäin suussa sulavat, sitkoisat pullat, viinerit, pikkuleivät ja marjapiirakat. Erittäin monipuolinen valikoima aina kestosuosikeista uudempiin resepteihin.

Kahvila Helsinki

Karjalanpiirakkaa alkuperäisellä reseptillä

Hopian suolaiset leivonnaiset eivät jää makeiden varjoon. Valmistamme joka päivä tuoreita levypiiraita, pasteijoja, sämpylöitä, leipiä ja voisarvia. Karjalanpiirakat on jo vuodesta 1949 lähtien leivottu alkuperäisellä reseptillä, jonka Emma Hopia toi Helsinkiin suoraan Karjalasta.

Karjalanpiirakka

Kakku kruunaa juhlapöydän

Hopian perinteiset marja-, hedelmä-, ja kinuski täytekakut tehdään pääasiassa tilauksesta. Myös vitriinistä saa päivittäin paloittain kakkua. Tilauksesta leivomme erikoisemmatkin kakut, kuten esimerkiksi juustokakut tai suklaakakut.

Kahvila Helsinki

Vaihtuvat kausituotteet

Valmistamme perinteisiä leivonnaisia vuodenaikojen ja juhlakausien mukaan. Joulun, laskiaisen, pääsiäisen ja vapun aikaan on tarjolla kaudenmukaisia erikoisuuksia. Esimerkiksi runebergintortut tehdään alkuperäisen reseptin mukaan, eikä laskiaispulla todellakaan jää Helmikuun juhlien varjoon.

Tuotteiden tilaaminen

Leipomo

Yhteydenotto­pyyntö