Tietoa

Leipomosta

Leivonnaiset ovat olleet ja ovat edelleen presidenttiemmekin herkkua. Aikaisemmin leivonnaisia toimitettiin myös Hopian ulkopuolelle myytäväksi mm. Stockmannin herkkuun. Nykyään omassa kahvilassa myydään kaikki leipomossa tehdyt tuotteet.

leipomo-töölö

Karjalaiset perinteet pääkaupunkiin

Konditoria Hopian perusti Emma Hopia vuonna 1949, Sortavalasta kotoisin oleva evakko Helsinkiin muutettuaan. Perusideana oli tuoda karjalaiset kahvila- ja konditoriaperinteet pääkaupunkiin.

Perinteikäs, viihtyisä miljöö

Hopian kahvilamiljöö on edelleen yli 60 vuoden takaisen sisustuksen mukainen. Omaleimaisen jäljen tuo Karjala-tyyppinen sisustus, pirttipöydät ja -tuolit sekä kalevalaiset maalaukset seinillä. Tunnelma korostuu tuoreiden leivonnaisten tuoksusta, joka leijailee kahvilaan takahuoneesta sijaitsevasta, pienestä leipomosta.

perinteikäs-miljöö
perinteikäs-miljöö

Perinteikäs, viihtyisä miljöö

Hopian kahvilamiljöö on edelleen yli 60 vuoden takaisen sisustuksen mukainen. Omaleimaisen jäljen tuo Karjala-tyyppinen sisustus, pirttipöydät ja -tuolit sekä kalevalaiset maalaukset seinillä. Tunnelma korostuu tuoreiden leivonnaisten tuoksusta, joka leijailee kahvilaan takahuoneesta sijaitsevasta, pienestä leipomosta.

hopia

Hopia menneisyydestä tulevaisuuteen

Emma Hopia myi Konditoria Hopian 15 vuoden jälkeen Vieno Kinnuselle. Hänen hoidossaan Hopia oli 37 vuoden ajan. 31.8.2014 asti Hopian omisti Vienon 4 tytärtä. He ostivat Hopian sen jo ollessa heille tuttu työympäristö sekä menestyksekäs liiketoiminta. Nykyään Hopian omistaa uudet omistajat ja liiketoiminta jatkuu samanlaisena. Näin perinteikäs Hopia toimii ja tuo henkäyksen menneestä asiakkaidensa elämään tänäkin päivänä.